Mousetrapper Prime
Mousetrapper

Artnr: MT123

Supertunn ergonomisk design
Styrmatta med klickfunktion och scrollfunktion
Möjlighet att arbeta trådlöst via Bluetooth
8 programmerbara knappar för anpassning till eget behov
Uppladdningsbart batteri

    
i lager

Trådlös via Bluetooth och med 8 programmerbara knappar har du många möjligheter att få din Mousetrapper precis som du vill ha den. Mousetrapper Prime är ett hälsosamt musalternativ som förebygger musarm och andra problem som kan uppstå vid arbete med en traditionell datormus.

Fördelar med Prime:
Med 8 programmerbara knappar har du betydligt fler möjligheter att få din Mousetrapper precis som du vill ha den. Med Prime har du möjlighet att jobba trådlöst via Bluetooth – givetvis kan du använda en USB-kabel för anslutning om du föredrar det. Ladda ner appen MT Keys så kan du enkelt ändra alla knappars funktion, lägga in standardtexter, användarprofiler och mycket mer. MT Keys finns för både Mac och PC. Handlovsstöden på Prime är avtorkningsbara och utbytbara vilket gör produkten lätt att hålla fräsch. Ett utvikbart tangentbordsunderlägg ingår som gör att den passar lika väl till de nya supertunna tangentborden som till högre standardtangentbord.

Den centrerade placeringen av Mousetrapper framför tangentbordet ger en bra ergonomisk arbetsställning med armarna nära kroppen och händerna nära tangentbordet. I och med detta kan du både förebygga och många gånger lindra de belastningsskador som kan uppkomma i samband med att du jobbar utanför din egen axel som du gör med en vanlig datormus. Du behöver alltså inte sträcka dig efter musen på skrivbordet längre. Det breda och mjuka handlovstödet ger samtidigt stöd och avlastning för nacke, axlar, arm och handled.

Med pek-, lång- och ringfinger placerade på styrmattan, styrs markören på skärmen med enkla rörelser och mattan förflyttar sig tvådimensionellt på ett mycket behagligt sätt. Du har även möjlighet att klicka var du vill på styrmattan.

- Supertunn ergonomisk design
- Styrmatta med klickfunktion och scrollfunktion
- Möjlighet att arbeta trådlöst via Bluetooth
- 8 programmerbara knappar för anpassning till eget behov via MT Keys
- Handlovstöden kan hållas rena med ytdesinfektionsmedel
- Utbytbara handlovstöd
- Justerbar höjdanpassning med vikbart friktionsbelägg
- Batteritid innan uppladdning är 4 månader
- Uppladdningsbart batteri
- 2000 dpi
- Bluetooth 4.1
- Mått: 480 x 20 x 110 mm


  st
Förpackningsstorlek: 1
RKV ID: 20053707